Delfzijer – Vanaf 24 april heeft de stad Ames Delta een nieuwe faciliteit geopend; Rehabilitation Academy at Home! De Recovery Academy is een veilige plek voor mensen die herstel nodig hebben. Je mag jezelf zijn, je hoeft je niet te schamen, je mag jezelf even vinden. Daarnaast zijn er diverse activiteiten die u kunnen helpen de regie over uw leven terug te krijgen. Eén van de activiteiten is soep met een verhaal.

Tijdens Soep met een Verhaal deelt iemand zijn/haar (herstel)verhaal. Voor zowel de verteller als de aanwezigen is de kracht van delen een belangrijk onderdeel van genezing. Combineer het met een lekker kopje soep en brood, want eten is verbonden!

Het verhaal van Soep begint op donderdag 20 juni. Om 12.30 uur wordt er soep geserveerd, om 13.00 uur wordt er een verhaal verteld en daarna is er tijd voor een praatje tot 14.00 uur.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom!

Cadanz Welzijn Revalidatie Academie is gevestigd aan de Ede Staalstraat 5, Delfzijer en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur. Er staat altijd een ervaren professional klaar die naar uw verhaal luistert en met u meedenkt over wat er nodig is om te herstellen.Source link