Delfzijer – Op 8 juni hebben de leden van Showteam Revolution Delfzijl goed gepresteerd en vele prijzen gewonnen tijdens de Scheemda spinwedstrijd georganiseerd door KNMO-MGD.

Sara van der Veen schoof op en pakte de eerste plaats, terwijl Elise Oost met Team B en de jongste deelnemer van het team de eerste plaats behaalde. Mancika de Leeuw en het team van Janieke Knez en Elise Oost behaalden de tweede plaats. Destiny Habing en het team van Dewi Rooske en Anniek de Bruin behaalden de derde plaats. Daarnaast ontvingen Sara van der Veen en Karlijn Atzema ook ‘no drop-out’ certificaten voor hun perfecte prestatie.

Verschillende leden van Showteam Revolution kwalificeerden zich voor de provinciale kampioenschappen, waarvoor zij in twee wedstrijden voldoende punten moesten verzamelen. Er zijn momenteel veel leden bevestigd om deel te nemen aan dit toernooi.

Speciale erkenning gaat naar de jongste deelnemers Feline, Roos, Naomy en Naomi. Dit was de eerste keer dat ze als team deelnamen en ze behaalden meteen gouden medailles en kampioenschapspunten.Source link