Delfzijer – Aan de vooravond van de opening van de zevende DelfSail zijn de voorbereidingen voor diverse feestactiviteiten in volle gang. Een hoogtepunt zijn de markten verspreid over het centrum van Delfzijer. Van woensdag 12 juni tot en met zondag 16 juni kunnen bezoekers diverse attracties bezoeken die vertier bieden voor jong en oud.

Populaire attracties voor sensatiezoekers
Bezoekers kunnen genieten van vele topattracties. De Aviator, zoals hij bekend werd op de Pinksterbeurs, biedt een snelle, zwaaiende arm en pod voor een geweldige rit. De Eurofly Flyer is een gigantische zweeftoren waarmee passagiers op grote hoogte kunnen vliegen en kunnen genieten van het adembenemende uitzicht om hen heen. Voor degenen die van snelheid houden, is breakdance een must; passagiers zoeven voorbij met halsbrekende snelheden terwijl de gondel in alle richtingen draait. De booster biedt nog meer spektakel: een gigantische propeller die met hoge snelheid door de lucht draait, en een pod die ook om zijn eigen as kan draaien. Een andere topattractie is de katapult, waarmee passagiers met extreem hoge snelheden in cirkelvormige “kogels” naar grote hoogten kunnen worden gekatapulteerd.

leuk voor kleine kinderen
Ook aan de jongste bezoekers wordt gedacht. FUN – SLIDE is een kleurrijke glijbaan die de kleintjes veel plezier bezorgt, en ouders kunnen ook samen glijden. Flying Jumbo biedt kleurrijke olifantenvluchten aan op een hoogte naar keuze, zodat ouders hun jonge avonturiers kunnen volgen en begeleiden. Theekopjes, of dansende theekopjes, verschijnen dit jaar opnieuw.

Kansspelen en culinaire hoogstandjes
Mensen die van gokken houden, kunnen tijdens de show de beste prijzen winnen. Voor foodies is er genoeg om uit te kiezen, zoals zoete marshmallows, augurken en kaneelstokjes, churros, oliebollen en poffertjes.

bijzondere bezoeker
Als extraatje bezoekt BUMBA de show op woensdag 12 juni om 15.00 uur. SONIC is op vrijdag 14 juni om 15.00 uur op tournee. Op zaterdag 15 juni is BING aan de beurt en ook om 15.00 uur zal hij de show bezoeken. Er zullen ook veel bezoekers zijn als BLUEY zondag om 15.00 uur de tentoonstelling komt vieren.

Kantooruren

  • Woensdag 12 juni: 13.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 13 juni: 11.00 – 02.00 uur
  • Vrijdag 14 juni: 11.00 – 02.00 uur
  • Zaterdag 15 juni: 11.00 – 02.00 uur
  • Zondag 16 juni: 12:00 – 21:30 uur

Coupons zijn verkrijgbaar op de website www.kermiskorting.nl.Source link