Viering van 20 jaar samenwerking tussen Pekela en Groefehn

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2024 om 21:20 uur |

Oude Pecola – Vandaag, zaterdag 8 juni 2024, vieren de gemeenten Pekela en Großefehn hun 20-jarig jubileum van samenwerking met een reeks feestelijke evenementen. De viering begon om 15.00 uur met een bezoek aan Siep&Co, waar de Duitse gasten werden verwelkomd door het gemeentebestuur. Wethouder Reiny Kuiper hield een welkomstwoord en daarna konden bezoekers onder begeleiding van vrijwilligers de Siep&Co-hal bezoeken.

Maak het officiële gedeelte los
De groep arriveerde om 16.30 uur in De Binding voor het officiële evenement. Tijdens de bijeenkomst hielden de burgemeesters van de twee steden korte toespraken, waarbij ze terugblikten op twee decennia van succesvolle samenwerking en uitkeken naar de toekomst van het partnerschap. De twee burgemeesters ondertekenden een certificaat ter herdenking van het 20-jarig jubileum.
Na het formele gedeelte gingen ze eten bij MFC De Binding.

Avondprogramma
‘s Avonds wil het mannenkoor Albatros een concert geven in de Sint Willibrorduskerk in Oude Pekela. Deze foto volgt.

Deze viering biedt een geweldige kans om de banden tussen Pekela en Großefehn te versterken en te genieten van een dag vol vieringen en reflecties op waardevolle samenwerking.

foto verslag

Viering van 20 jaar samenwerking tussen Pekela en Groefehn – Foto Freddy Stttefalk

Dit artikel is bijgedragen door

Opmerking

Dit artikel kan niet worden gelezen of geschreven. je hebt niet [MijnPP-account].

Source link