Vacature: Dirigent Damster Stedelijk Harmonie Orkest

Ben jij een gepassioneerde dirigent met hart voor de jeugd en weet je het speelplezier van je leden hoog te houden? Dan komen wij naar jou toe!

Vanaf september 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent voor het Damster Stedelijk Harmonie Orkest. Ons prachtige orkest (4e divisie) bestaat uit ruim 40 gepassioneerde leden. Samen met onze nieuwe dirigent is het ons doel om onze inkomende jeugdleden te integreren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij een succesvol seizoen hoort voor ons een divers concertprogramma op diverse locaties met een breed en aantrekkelijk repertoire. Daarnaast doen we ongeveer elke twee jaar mee aan een festival of wedstrijd om ons scherp en ambitieus te houden. Wij repeteren iedere maandagavond van 19.30 tot 21.45 uur.

Wij zouden het leuk vinden als je:
• Je hebt het HaFaBra Dirigeerdiploma behaald of studeert momenteel voor dit diploma.
• Is een meelevende coach die muzikale grenzen verlegt voor jong en oud zonder het speelplezier uit het oog te verliezen
• Je bent zelf blaasinstrumentspeler
• Creatief, energiek en proactief

We bieden u:
• Werken met een gepassioneerde band met een rijke historie en sterke aanhang in de regio;
• Samenwerken met de Raad van Bestuur en de Repertoirecommissie om de uiteindelijke artistieke verantwoordelijkheid op zich te nemen;
• Zorg voor voldoende ruimte voor inbreng in het beleid en de jaarplanning;
• Biedt een royale vergoeding op basis van uw opleiding en managementervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 6 juli je motivatie en CV naar info@dsho.nl. De proefinstructies worden in september geraadpleegd. Voor meer algemene informatie, zie www.dsho.nl. Of voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met John Krul (06-22518515) of Henriëtte Huizenga (06-22733723), geen contact nodig (na 17.00 uur).Source link