Marketing Eemsdelta houdt tijdens DelfSail een loterij waarbij u een elektrische dhow kunt winnen.

De promotieorganisatie, genaamd Visit Eemsdelta, beschouwt DelfSail, dat wordt gehouden van 13 tot en met 16 juni, als een uitgelezen kans om de Eemsdeltaregio op het gebied van toerisme en recreatie aan bezoekers onder de aandacht te brengen.

“Op alle schermen van het evenement lieten we een prachtige promotietent en promotievideo zien”, aldus Edwin van der Woude, marketingdirecteur bij Eemsdelta. “Maar ondanks zoveel visuele spektakels is het lastig om de aandacht van bezoekers te trekken. Daarom hebben we een bijzondere aanpak bedacht.

Neem deel met uw e-mailadres

Tijdens DelfSail kan iedere bezoeker van 18 jaar en ouder meedoen aan een online loterij om een ​​E-sloep ter waarde van circa € 10.000,- te winnen. U kunt alleen deelnemen als u toestemming geeft voor het gebruik van uw e-mailadres voor promotionele doeleinden. “Ons doel is om 10% van onze bezoekers mee te doen aan de loterij en ongeveer 30.000 e-mailadressen te verzamelen”, aldus Van der Woude.

“De kosten van een deels gesponsorde E-sloep lijken hoog voor de promotie van Eemsdelta, maar zijn acceptabel. Het hebben van zoveel e-mailadressen geeft ons de mogelijkheid om na het evenement veel mensen te informeren over andere evenementen en wat Eemsdelta allemaal te bieden heeft. Zo kunnen mensen alles ontdekken wat onze mooie streek te bieden heeft en vaker terugkomen of eropuit gaan.

Publieksonderzoek Ondernemers in de hele Eemsdelta kunnen hier ook na het evenement van profiteren. De verzamelde gegevens worden ook gebruikt voor publieksonderzoek, aan de hand van de postcode van de deelnemers kan de herkomst worden geanalyseerd.Source link