Arriva zet tijdens DelfSail extra en langere treinen in

Arriva zet tijdens DelfSail extra en langere treinen in.  (Foto: Treinenweb)
Arriva zet tijdens DelfSail extra en langere treinen in. (Foto: Treinenweb)


Arriva rijdt van 13 tot en met 16 juni langere treinen naar het DelfSail-evenement in Delfzijl. Bezoekers die met de auto komen, kunnen op twee parkeerterreinen de pendelbus van Arriva nemen.

Het vierdaagse zeilevenement zal naar verwachting 450.000 bezoekers trekken. Arriva verzorgt een shuttleservice vanaf de parkeerplaats naar de evenementenlocatie. “Hierdoor worden verkeersopstoppingen in Delfzijl vermeden en kunnen bezoekers de haven gemakkelijk bereiken”, aldus Mark Garmann, marketingmanager bij Arriva Noord.

Tijdens het vierdaagse evenement DelfSail zet Arriva langere treinen in om iedereen naar Delfzijl te brengen. Ook tussen Groningen en Delfzijl rijden op zondag vaker treinen. Treinen rijden naar de evenementenlocaties van Delfzijl en bieden gemakkelijke toegang tot boten. Daarnaast heeft Arriva extra personeel ingezet om te zorgen voor passende begeleiding op het evenemententerrein.Source link