Maarten van Rossem spreekt op zondag 29 september om 14.30 uur in de Nicolaïkerk in Appingedan over de Amerikaanse verkiezingen.

Maarten van Rossem is de derde spreker die Verhalen in de Nicolaï naar Fivelstad haalt, na Ruben Terlou en Marianne Timmer.

De organisatie wil een divers publiek aantrekken om de Danster Memorial Chapel te bezoeken. Ook in dit geval zal er veel publiek zijn, zoals bij de aftrap van Ruben Terlou het geval was.

Omdat Nederlands beroemdste historicus Van Rossen zijn feitelijke kennis en uitgesproken meningen zal gebruiken om vooruit te blikken op de Amerikaanse verkiezingen. De strijd tussen Joe Biden en Donald Trump zal dit najaar wereldwijd van groot belang zijn.

“Liggende variétékunstenaar”

Hij zei onlangs in het 80-jarige tijdschrift Maarten: “Met de mogelijke terugkeer van Trump in 2024 zijn de Verenigde Staten een onbetrouwbare strategische partner van de EU geworden, met als gevolg dat Europa gedwongen wordt verder onafhankelijk te worden in zijn betrekkingen.” naar de EU.

In hetzelfde verhaal noemde hij Donald Trump een ‘leugenende variétékunstenaar’.

Tickets kunnen op de volgende manieren worden verkregen: uitjesineemsdelta.nl Of in Damster Boekhandel en Primera.Source link