Appingedan – Met nog een paar weken te gaan tot de derde editie van de Danster City Swim Meet op zaterdag 22 juni kijkt het bestuur reikhalzend uit naar de dag waarop we weer door het historische centrum van Appingedam kunnen zwemmen. Namens de Raad van Bestuur zei Arjan Smit dat de hele organisatie
De organisatie zorgt nu voor essentieel entertainment voor deelnemers en publiek
Probeer vast te leggen.

Aantal deelnemers en gratis clinic
Bijna 175 deelnemers hebben zich aangemeld. Deelnemers kwamen uit elf
Van de twaalf provincies is alleen Limburg nog vertegenwoordigd. Ook enkele Duitse zwemmers gingen de uitdaging aan. De inschrijving sluit op zaterdag 15 juni.

De competitie start om 13.00 uur met de 1000m KNZB-race, naast de 3000m KNZB-race, 1000m G-Swim, 250m en 500m kinderzwemmen, 2800m estafette en vrijetijdstocht. De organisatie is erg trots dat ze dit jaar het 1000m G-Swim evenement aan het programma heeft toegevoegd.

Om vanaf het begin een goede training te krijgen, kun je er ook voor kiezen om een ​​aantal gratis clinics te volgen. Tijdens deze sessies, die tot het einde van de competitie elke zaterdagochtend in Appingedam worden gehouden, deelt zwemcoach Martijn Meier van Swimtech4You tips en tricks voor het openwaterzwemmen. Deze clinics zijn zeer succesvol, met gemiddeld 25 aanmeldingen.

plezier op de pier
“De afgelopen jaren konden wij tijdens evenementen rekenen op volgeladen kades en steigers”, aldus Smit. Ook vragen we bewoners op de route om hun steiger te versieren en deelnemers om de benodigde steigers te versieren
Zorg voor aanmoediging. In het park achter de Nicolaaskerk vindt een feest plaats met livemuziek en om 13.00 uur wordt het eerste schot gelost. Voor die tijd beginnen de activiteiten in het park, met verschillende foodtrucks en een kleine markt. De hele dag staan ​​er dj’s in het park en speelt de dweilband van Bierspiekers op verschillende bruggen in het centrum.

Na het zwemmen is er een prachtige show in het water
Huffman GSO-ponton. De organisatie maakt binnenkort bekend welke populaire artiest zij heeft
Het is gelukt om er een te vinden en als stap voorwaarts voor Danster Horeka dit weekend zal hij zeker beide handen hebben
Vlieg in de lucht!

Kijk voor meer informatie op damstercityswim.nlSource link