In juni 2024 wordt Delfzijl via DelfSail 2024 omgetoverd tot centrum voor zeilvieringen. Gelegen in het hart van Delfzijl biedt DelfSail een unieke ervaring waarbij de hele binnenstad meeleeft.

Gratis toegang

Van 13 t/m 16 juni is Jachthaven DelfSail voor iedereen geopend, er zijn geen tickets nodig. Bezoekers kunnen genieten van het warme welkom en de informele, gastvrije sfeer die kenmerkend is voor dit evenement.

Groningse zeilboot

Ruim een ​​week geleden, van 6 tot en met 8 juni, was Groningen gastheer van het Groningen Sailfest, een jachthavenfestival voor Groningers. Samenwerken met en vertegenwoordigen van de gemeente Groningen.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni is er een evenement voor inwoners en bezoekers van de stad en Omeland. Het A-kwartier (Hoge der A) transformeert twee dagen lang in een maritieme omgeving in de bekende Winterwelvaartsfeer. De pier ligt vol met historische schepen en er zijn entertainmentactiviteiten langs de pier.

Foto: Devsel.Source link