Gebruiker Izemidon – Op zaterdag 25 mei organiseert Het Anker Uithuizermeeden een bijzondere muziekavond. De Nederlands kampioen slagwerkgroep Appingedam en brassband Immanuel hielden gezamenlijk een uniek concert getiteld “Brass Meets Percussion”. Start om 19.30 uur.

Slagwerkgroep Appingedam zal samen met de brassband een kleurrijk programma uitvoeren. Het concert biedt een variatie aan traditionele en hedendaagse brassbandmuziek, spannende slagwerkstukken en verrassende gezamenlijke optredens. Ook brassbandsolisten zullen zich bij het percussie-ensemble voegen in ‘Among Stars’. Dit koorstuk is speciaal voor slagwerkorkest gecomponeerd door dirigent Martijn Oostra en dient als pauze in het programma.

“Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking”, aldus dirigent Martijn Oostra. “Dit is een unieke kans om twee verschillende muzikale werelden samen te brengen en een onvergetelijke avond te bezorgen voor zowel publiek als muzikanten.”

‘Brass Meets Percussion’ van Het Anker biedt muziekliefhebbers uit de omgeving een uitgelezen kans om te genieten van een avond vol hoogwaardige blaas- en slagwerkinstrumenten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.slagwerkensembleappingedam.nl, Plus Verstraete Uithuizermeeden en de Wereldwinkel in Uithuizermeeden, of aan de deur vanaf 19.00 uur.

Locatie: Het Anker, Uithuizermeeden
Datum: zaterdag 25 mei 2024
Starttijd: 19.30 uurSource link