Delfzijer – Afgelopen zaterdagmiddag organiseerde de Stichting “Canal Power” voor de vijfde en laatste keer het evenement “Canal Power”. Dit jaar had de organisatie een recordaantal enthousiaste deelnemers: ruim 85 deelnemers gingen de smalle baan op de M. van Coehoornsingel en de Buitensingel op. De competitie is verdeeld in prijzen voor de snelste man/vrouw, creatieve prijzen en prijzen voor ongelukkigen. Bedrijven concurreren als teams en hebben het potentieel om trofeeën te winnen.

Het was prachtig weer, met temperaturen rond de 24 graden, waardoor het zowel voor de deelnemers als voor het grote aantal aanwezige bezoekers een prima tijd was om tijd aan de gracht door te brengen. Tijdens de pauze kan het publiek genieten van de uitvoering van Wat Aans! en Wesley Bronkhorst.

Met volle snelheid het kanaal oversteken
De volle kracht van de gracht werd gecreëerd door een groep gepassioneerde Delfzijers die Delfzij’s Pinkstervieringen nieuw leven wilden inblazen, en dat is gelukt, een evenement dat inmiddels Delfzij een vast onderdeel van de Pinksterviering is geworden. De organisatie overweegt om zaterdagmiddag nog een evenement te organiseren.Source link