Nederlands – Momenteel zijn mensen in de Eemsdelta en omgeving druk bezig met verbouwingen. Sommige trends zijn opvallender dan je aanvankelijk dacht. Ben jij benieuwd naar deze decoratietrends? Hieronder vind je een handige checklist!

Duurzame materialen

Ten eerste zie je dat veel mensen bij veel renovaties kiezen voor duurzame materialen. Dit komt vooral doordat het milieubewustzijn van mensen sterk is toegenomen en mensen iets met het milieu willen doen. Denk bijvoorbeeld aan een woning die ineens duurzame tapijttegels heeft of alleen hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Een leuke bijkomstigheid is dat duurzame materialen de waarde van je woning kunnen verhogen omdat ze langer meegaan.

Leef met een open geest

Een andere super populaire trend die we veel zien is het creëren van een open leefruimte. Het idee is simpel, maar zeer effectief: de muur die de keuken doorgaans van de woonkamer scheidt, wordt verwijderd om een ​​grote en gezellige ruimte te creëren. resultaat? Een ruimer gevoel, lichter en een plek waar je samen kunt zijn, ook als de een aan het koken is en de ander lekker op de bank ligt.

Slimme technologie

Slimme technologie heeft de spelregels voor moderne gezinnen echt veranderd! Stel je voor dat je thuiskomt in een huis dat weet wat je moet doen: de lichten branden zodra je binnenkomt, de thermostaat staat al op de perfecte temperatuur voordat je de deur opent, en er is een koelkast die je vertelt dat je er bijna bent en is gemaakt van melk. Met de huidige slimme technologie is dit allemaal mogelijk.

Meer buitenruimte

Het omarmen van buitenruimtes is een trend die we echt niet kunnen negeren. Van gezellige patio’s tot uitgestrekte tuinen: het uitbreiden van je leefruimte naar buiten is niet alleen prachtig, het is ook supergezond. Stel je voor: je eigen kleine oase waar je ‘s ochtends je dag kunt beginnen met een kopje koffie of ‘s avonds kunt genieten van een BBQ met vrienden en familie. Bovendien kan uw buitenruimte met een beetje creativiteit en het juiste ontwerp snel veranderen in een extra “kamer” die het hele jaar door comfort biedt. Het is een win-winsituatie als je het mij vraagt, vooral als binnenactiviteiten soms een beetje te veel zijn.

Multifunctionele ruimte

In onze steeds veranderende wereld is flexibiliteit van cruciaal belang, niet alleen in de manier waarop we leven en werken, maar ook in de manier waarop onze woonruimtes zich aanpassen aan onze behoeften. Zalen zijn het antwoord op de flexibiliteitseisen. Stel je een kamer voor die ‘s ochtends dienst doet als je thuiskantoor, ‘s middags een rustig leeshoekje wordt en ‘s avonds de perfecte speelruimte voor de kinderen wordt of een ontspannende plek voor een filmavond. Dat is de magie van slim ontwerp en creatief denken!Source link