Delfzijer – Op Pinksterzondag organiseerden wij een vaartocht voor 200 ouderen vanuit de stad Eemsdelta. Dit initiatief van de gemeenten KZ&RV Neptunus en Eemsdelta wordt ondersteund door Seniorenvereniging Eemsdelta, Cadanz Welzijn en Pact tegen Eenzaamheid.

Ongeveer 200 senioren die zich vaak eenzaam voelen, worden uitgenodigd voor de Regina Andrea cruise. De Delfzijer Port Tour begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur, vertrek vanaf het drijvende dok.

De “Regina Andrea” is gebouwd in 1977. Het was oorspronkelijk een schelpdiervisserboot en is nu een salontoeristenboot. Er is plaats voor 120 personen in de salon en 150 personen op het dek. Het schip is ruim 8 meter breed en heeft een diepgang van 70 centimeter, waardoor het ideaal is voor het bevaren van wadden.

Aanmelden is verplicht en kan via de receptie van Cadanz Welzijn vóór vrijdag 17 mei 12.00 uur. U kunt een mail sturen naar info@cadanzwelzijn.nl of bellen naar 0596-745024. Er kunnen maximaal 3 personen (senioren) inschrijven, vol = vol!

De organisator hoopt met deze activiteit de ouderen een gezellige en verbonden middag te bezorgen.Source link