Delfzijer – Op Pinksterzondag 19 mei organiseert wandelbewegingsvereniging Spirit in samenwerking met KZ& RV Neptunus en Eemshotel voor de 31e keer de inmiddels bekende Pinksteren Zeedijkwandeling in het kader van de Pinkstervieringen in Delfzijer.

De bijna twaalf kilometer lange reis begint met het nemen van een bus vanaf het Eemshotel naar de ingang van de dijk aan het einde van de Robbenplaatweg nabij de Eemshaven. Van daaruit lopen de deelnemers terug naar het Eemshotel, met de mogelijkheid om te lopen of langs de dijk te lopen. Daarna bereidt Eemshotel een heerlijk Pinksterontbijt voor wandelaars. Dit is ook een optie voor wie alleen wil wandelen zonder te ontbijten.

Deze wandeling is geschikt voor vroege vogels; de eerste bus vertrekt om 07.00 uur uit het Eemshotel en de tweede bus vertrekt rond 07.45 uur. De eerste bus is momenteel volgeboekt, dus het is aan te raden om je zo snel mogelijk in te schrijven.

U kunt zich voor de wandeltocht per e-mail inschrijven op zaterdag 18 mei om 17.00 uur: wsvspirit@gmail.com. Vermeld hierbij uw naam, woonplaats, mobiele telefoonnummer en of u wilt ontbijten. Voor inschrijfkosten en verdere informatie kunt u terecht op de website van wsv Spirit: www.wsvspirit.nl.Source link