Delfzijer – Vandaag, maandag 13 mei, heeft het bestuur van Stichting DelfSail officieel de vergunning ontvangen om het maritieme evenement DelfSail te mogen organiseren. De vergunning is persoonlijk afgegeven door Ben Visser, burgemeester van Emsdelta. De overdracht markeerde ook een periode van intensieve voorbereiding en goede samenwerking.

Het DelfSail-evenement vindt plaats van 13 tot en met 16 juni in de prachtige omgeving van de Eemsdelta en staat bekend om zijn indrukwekkende tallships en bruisende feesten aan de wal. Het trekt duizenden toeristen. De vergunning is het resultaat van een uitgebreide voorbereiding en constructieve samenwerking tussen Stichting DelfSail, de gemeente Eemsdelta en andere geïnteresseerde partijen.

Kom samen om een ​​spektakel te creëren
Burgemeester Ben Visser benadrukte het belang van DelfSail voor de regio: “DelfSail is niet alleen een uniek maritiem spektakel, maar ook een kans voor onze inwoners om samen te komen, te genieten van diverse festiviteiten en de unieke sfeer van onze prachtige regio te laten zien aan een breder publiek. Publiek Deze licentie is een bevestiging van onze gezamenlijke inspanningen en bereidheid om dit evenement tot een groot succes te maken.

Prachtige activiteiten
Stichting DelfSail kijkt ernaar uit om samen met de gemeente Eemsdelta en andere partners te werken aan een onvergetelijke versie van DelfSail. De komende weken zullen worden gebruikt voor de verdere planning en organisatie, waarbij de veiligheid en het welzijn van deelnemers en bezoekers duidelijk centraal staan. Voorzitter van de Stichting DelfSail Gerard Beukema kreeg toestemming van de burgemeester. Hij bedankte iedereen voor hun inzet tot nu toe en benadrukte dat hij met iedereen zijn best zal doen om er een geweldig evenement van te maken.

Gastvrijheid in de Amesdelta
De gemeente Ames Delta en Stichting DelfSail zijn er trots op dat dit evenement vrijwel geheel gratis toegankelijk is. Er worden alleen kosten gemaakt die verband houden met de bootreis. Bootbezoek, muziek en ander entertainment zijn gratis. Dit betekent dat er geen grenzen zijn aan de gastvrijheid en dat iedereen aan het evenement kan deelnemen, of je nu lokaal bent of van ver komt.

Voor meer informatie en updates over DelfSail kunt u terecht op de officiële website van Stichting DelfSail: www.delfsail.nl.Source link