Delfzijer – Van woensdag 15 tot en met maandag 20 mei vindt in Delfzijer Centrum weer de Voorjaarsbeurs plaats. Gedurende zes dagen kunnen bezoekers genieten van een verscheidenheid aan attracties, van spannende attracties tot kindvriendelijk plezier.

De Aviator is een van de nieuwste toevoegingen aan de show en maakt zijn debuut in Delfzijl. Deze spectaculaire attractie biedt unieke ritten die passagiers meenemen op een snel avontuur door roterende armen en gondels.

Ook het EuroWheel is terug, een gigantische zwevende toren waarmee passagiers met verschillende snelheden op grote hoogte kunnen zweven en kunnen genieten van het adembenemende uitzicht om hen heen. Voor snelheidsliefhebbers is er breakdance, waarbij passagiers met duizelingwekkende snelheid ronddraaien terwijl de kabelbanen wild alle kanten op bewegen.

Ook voor kinderen zijn er veel activiteiten. Ze kunnen zich vermaken in Funhouse, waar ze obstakels moeten overwinnen om de uitgang te vinden, en in Wipp kunnen ze genieten van een rit van links naar rechts, van boven naar beneden die altijd een knoop in hun maag achterlaat.

Naast de attracties zijn er ook leuke kinderwinkels zoals Flying Jumbo en Tea Cups om de allerkleinsten onder ons te vermaken. Voor degenen die graag gokken, is er een verscheidenheid aan spellen om uit te kiezen en zijn er geweldige prijzen te winnen, waaronder enorme prijzen bij Pink Date.

Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met heerlijk eten, waaronder heerlijke zoete marshmallows, zure of kaneelstokjes, churros en heerlijke pannenkoeken.

Naast de tentoonstellingsattracties zijn er diverse evenementen gepland. De traditionele jaarlijkse show wordt gehouden op woensdag 15 mei, terwijl STITCH de show bezoekt op donderdag 16 mei om 19.00 uur. Mario en Luigi komen op vrijdag 17 mei om 19.00 uur op bezoek. Op zaterdag verschijnen de Paw Patrol-personages om 15.00 uur bij de show en op maandag 20 mei sluit een spectaculair vuurwerk de show om ongeveer 23.00 uur af.

De openingstijden van de tentoonstelling variëren gedurende de dag: woensdag 15 mei 12.00 uur tot 22.30 uur, donderdag 16 mei 14.00 uur tot 22.30 uur en vrijdag 17 mei 13.00 uur tot middernacht 02.00 uur, 12.00 uur tot 02.00 uur, zaterdag en zondag, en 12.00 uur tot 11.00 uur. :30 uur op maandag 20 mei.

Voor mooie kortingen op attracties kunnen bezoekers terecht op de website www.kermiskorting.nl.Source link