Delfzijer – De havenstad komt tot leven tijdens de Pinkstervakantie. KZRV Neptunus verzorgt ieder jaar een kleurrijk programma in de haven met veel muziek en entertainment. Maar dit jaar is het centrum nog levendiger! Naast traditionele evenementen als de Pinksterroute, zet Handelsvereniging Het Dok ook op zaterdag en zondag alles uit de kast met allerlei activiteiten voor alle leeftijden.

Elke zaterdag en zondag is er in het centrum een ​​markt en (hobby)markt. Op zaterdag kunnen bezoekers ook genieten van de bekende dweilband Eveneband, één van de winnaars van de Mop Band-prijs tijdens het festival op zondag. Kinderen kunnen gratis schminken krijgen en er is een ballonnenclown die prachtige creaties maakt, van honden tot harten en bloemen.

Er zijn twee podia in het centrum met een verscheidenheid aan muziek. Zaterdagmiddag kun je eenvoudig afstemmen op de show, met optredens van onder meer Iris Slort & Allard Folkers en Duo Return. Daarnaast lopen er op beide dagen Disneyfiguren door het centrum.

Op zondag, tijdens de koopdag, gaat de markt en hobbymarkt door met optredens van Duo 2ofUS en Los Cascos. Los Cascos ging in première in Delfzijl en liet het publiek meezwaaien op Caribische muziek. Uiteraard vinden er het hele weekend markten plaats in de binnenstad, maar ook livemuziek en DJ’s in de horeca.Source link