Piek – Op vrijdag 15 november betreedt Spiekhoes (Dorpshuis) het podium voor een spetterende avond met topartiesten en een grote loterij met mooie prijzen. De Nederlandse folkzanger Janis, beter bekend als de Pirate King, treedt op samen met het noordelijke feestbeest Birdie en de getalenteerde zanger Kevin Parr.

Met optredens in binnen- en buitenland en radio- en televisieoptredens is Janis een echte topartiest. Met ruim 30 jaar professionele ervaring staat Birdie garant voor succes en weet hij het publiek te vermaken met zijn hits. Kevin Paré is een rijzende ster in Groningen die talloze optredens heeft gegeven en zijn publiek keer op keer weet te boeien.

Het wordt een prachtige avond in het rijkelijk versierde Dorpshuis, ook wel het Plein van het Noorden genoemd vanwege het prachtige uitzicht op het podium vanaf de zitplaatsen erboven. Tijdens Nederlandse evenementen is beneden alleen staanplaats beschikbaar en boven zitgelegenheid.

De voorverkoop van de kaartjes start op vrijdag 17 mei om 08.30 uur bij bloemen- en plantencentrum “Bie de Jongens” aan Spijk Ubbenasingel 46. U kunt ook bellen naar 06-57551146 om telefonisch te reserveren en via Tikkie te betalen.

Feestelijke bingo-avond met Ancora Show
Daarnaast organiseert bloemen- en plantencentrum “Bie de Jongens” op vrijdag 22 november een feestelijke superbingo-avond ter ere van het 10-jarig jubileum. Er zijn vanavond 5 superrondes en 3 megarondes, gepresenteerd door Ancora. De avond had als thema een winterwonderland en werd gehouden in kerstsfeer, met een enorme prijzenpot en een verscheidenheid aan woonartikelen, weekendtrips en andere waardevolle prijzen. De voorverkoop van vanavond start op vrijdag 17 mei om 8.30 uur in het Bloemen- en Botanisch Centrum “Bie de Jongens”.

De entree voor de grote feestavond bedraagt ​​€ 25,- staand en € 30,- zittend. De toegang tot de Bingo Feestavond op 22 november bedraagt ​​€ 17,50.Source link