Appingedan – Op 13 juli 2024 wordt het park achter Appingedam Nicolaïkerk omgetoverd tot concertlocatie. Het gratis concert ‘Zaterdag in het Park’ wordt georganiseerd door het Damster Stedelijk Harmonie Orkest (DSHO). Dit jaar haalt Vereniging Damster OG3NE naar Appingedam.

In eerdere edities trad DSHO op met Linda Wagenmakers, Charly Luske en Do. Nu brengt de band de OG3NE-zussen naar het noorden. Lisa, Amy en Shirley staan ​​bekend om het winnen van de vijfde editie van The Voice Nederland in 2014. Ze veroverden de harten van velen met hun prachtige harmonieën en krachtige stemmen. Naast The Voice deden ze ook mee aan de show Beste Zanger en deden ze mee aan het Eurovisie Songfestival 2017.

In het park achter de kerk van Danigula in Appinge zal een groot podium worden opgesteld. Op het support event kun je genieten van The Flageolettes. Ze beginnen om 20.15 uur. DSHO en OG3NE zullen het dan overnemen.

Van soulvolle ballads tot aanstekelijke hits, dit wordt een geweldige avond voor jong en oud. Zet 13 juli 2024 in je agenda en bereid je voor op een buitengewone ervaring waar je nog lang van zult genieten.Source link