Delfzijer – Het Leger des Heils in Delfzijer nodigt gemeenschapsleden uit om op donderdag 16 mei om 17.00 uur samen te komen voor een gezamenlijke maaltijd. De lobby gaat om 16.30 uur vóór het diner open. Tijdens de conferentie kosten hoofdmaaltijden en desserts € 6,- per persoon.

Bijeenkomsten vóór het diner zijn een belangrijke sociale activiteit die tijdens de epidemie tijdelijk moest worden opgeschort. Bij voldoende belangstelling vanuit de gemeenschap hoopt het Leger des Heils de traditie nieuw leven in te blazen.Om voldoende inkoopvolume te garanderen en ervoor te zorgen dat alle deelnemers voldoende eten hebben, verzoeken wij u zich vooraf via e-mail aan te melden johanna.hoiting-hisken@legerdesheils.nl of bel 06 25 06 73 48.

Naast de gezamenlijke maaltijden staan ​​er in mei nog andere activiteiten gepland:

  • Zondag 26 mei, 14.30 tot 16.00 uur: Middagzang
  • Woensdag 29 mei, 15.00 uur tot 16.30 uur: Pannenkoekmiddag en kinderknutselwerk

Het evenement vond plaats bij het Leger des Heils in Skagerrak 109a, Delfzijl.Source link