Appingedan – Kunst, cultuurhistorie en heerlijke hapjes en drankjes: deze zomer kun je weer genieten van Dansters culturele evenement Artiveer. Na de succesvolle lancering in 2023 wordt het georganiseerd door verschillende Damster-organisaties, waaronder Damsterveer, Noordelijke Kunsthof, Groninger Zilverkamer, Artchoices Kunstutleen Galerie & Cadeauwinkel en Museum Stad Appingedam. De lancering zal plaatsvinden op 31 mei.

Ontdek de parel van Appingedam al varend en wandelend over het Damsterveer, bezoek prachtige galeries, musea, kerken en historische gebouwen en geniet van koffie met gebak of een heerlijke lunch in een van de vele restaurants. Maak in één dag kennis met het rijke culturele en historische erfgoed van deze middeleeuwse stad en laat je verrassen!

Met uw Artiveer ticket kunt u op vrijdag 15 mei, vrijdag 12 juli of vrijdag 6 september een vaartocht door Appingedam maken. Er zijn verschillende inschepingslocaties en -tijden en u kunt zelf kiezen waar u aan boord gaat en hoe vaak u vaart. Bovendien geeft uw ticket recht op kortingen bij deelnemende musea, galerieën en restaurants.

Kaarten kosten 15 euro en zijn online te bestellen via www.artiveer.nl. Ook vindt u hier meer informatie over deelnemende musea, galeries en eetgelegenheden.Source link