Appingedan – De week van 13 t/m 19 mei 2024 staat in het teken van de derde landelijke ‘Steenwinkelweek’. Het initiatief heeft tot doel lokale fysieke winkels onder de aandacht te brengen en hun waarde voor de consument te benadrukken. Ook Imma Dekker, eigenaresse van Immamode in Appingedam, deed enthousiast mee aan dit initiatief.

Tijdens de “Stone Shop Week” houden lokale winkels verschillende winkelfestivals om de kracht van steenwinkels met hun klanten te vieren. Immamode is een van de winkels die zich heeft aangesloten bij dit waardevolle initiatief. Sinds de opening van de winkel in 2006 is Immamode een bekend gezicht in het plaatselijke winkelcentrum in Appingedam.

Eigenaresse Imma Dekker benadrukt het belang van persoonlijke aandacht in een fysieke winkel. “Wij doen mee aan de Stone Shop Week omdat het essentieel is dat lokale winkels blijven bestaan”, zegt Imma. “We kijken ernaar uit om met alle inwoners van Appingedan de kracht van lokale baksteen te vieren en te laten zien waarom deze winkels een prominente plek in ons centrum verdienen.”

Immamode biedt ook speciale evenementen aan tijdens de Stone Shop Week. Bij elke aankoop maken klanten kans op prijzen door aan het Rad van Fortuin te draaien. Deze prijzen worden verzorgd door het merk Immamode en Imma zelf.Source link