Piek – Ook dit jaar maakt bloemen- en plantencentrum “Bie de Jongens” in Spike zich weer klaar om Moederdag groots te vieren. De ruim opgezette voormalige campus met een oppervlakte van maar liefst 650 vierkante meter is wederom omgetoverd tot een prachtig Moederdagplaza.

Speciaal op Moederdag bieden wij, zoals gebruikelijk, diverse boeketten aan, klaar als cadeau. Voor wie liever boeketten samenstelt, is er keuze uit diverse snijbloemen. Denk ook eens aan bijzondere kamerplanten, waaronder bijzondere orchideeën. Ook het Moederdagplein zal gevuld worden met mediterrane planten zoals palmbomen, olijfbomen, citrusbomen, polygalabomen en strelitzia reginae. Er is ook een ruim assortiment buitenaardewerk verkrijgbaar, perfect om uw nieuwe planten in stijl tentoon te stellen. Daarnaast zijn er diverse bloem- en plantenarrangementen verkrijgbaar, allemaal afkomstig uit onze eigen binderij.

Voor wie op zoek is naar eenjarige perkplanten zoals geraniums, lobelia’s en petunia’s, is er een ruime keuze aan planten. Voor wie hangplanten wil doneren zijn er de bekende hybride hangers met waterreservoirs, perfect voor bij warm weer. Ook voor Moederdag is er heerlijke hartvormige chocolade of likeur 43 verkrijgbaar.

In samenwerking met hotel/restaurant Ekamper in Oostende en restaurant Eemshaven in Losdorp loopt het centrum van maandag 6 tot en met zaterdag 11 mei een Moederdagactie, waarbij dinerbonnen te winnen zijn. Op Moederdag worden de winnaars geselecteerd uit de ingezonden bonnen en telefonisch op de hoogte gebracht.

Voor degenen die de reis niet kunnen maken, biedt het centrum een ​​bezorgservice. Heeft u speciale wensen, neem dan tijdig contact met ons op via 0657551146. Zaterdag geopend 7.00 uur: 00.00 uur tot 17.00 uur.

Kom ons bezoeken aan de Ubbenasingel 46 in Spijk en beleef een gezellige week vol bloemenpracht en botanisch plezier. Er is zelfs een springkasteel voor de kinderen.Source link