Nongmsum – Op Bevrijdingsdag, zondag 5 mei, neemt Imos Emmond weer deel aan de gezellige Vrijmarkt in Famsum. Hoe zit het met dit jaar? Je krijgt 50% korting op alle aankopen! Krijg de mogelijkheid om tegen spotprijzen te winkelen, want alle producten in de kringloopwinkel zijn te koop voor de helft van de normale prijs. Winkel gaat open om 10.00 uur.

Traditiegetrouw biedt Emmaus Eemsmond op Bevrijdingsdag een speciale actie. Na de huisliquidatie had de organisatie veel extra spullen die ze niet in de reguliere winkels kon verkopen. Als het mooi weer is, zijn er talloze box-verkopen met veel nieuwe merchandise. Daarnaast zijn er maar liefst 5.000 platen en andere mooie artikelen verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Door uw aankoop bij Emmaus Eemsmond kunt u de verschillende projecten van de organisatie ondersteunen. Emmaüs ondersteunt mensen in moeilijke omstandigheden op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door huisvesting te bieden aan daklozen en nieuwe immigranten te helpen integreren in de Nederlandse samenleving. Emmaüs biedt niet alleen materiële hulp, maar betrekt mensen ook actief bij de werkzaamheden in de winkel.Source link