Gebruiker Izemidon – Op woensdag 1 mei heropent Coop Verstraete Uithuizermeeden aan het Johan van Veenplein 2 in Uithuizermeeden onder de naam PLUS Verstraete Uithuizermeeden. Ultramoderne, duurzame supermarkt met een ruim assortiment.

Ondernemer Gerrit Verstraete wist al wat hem te wachten stond; een paar jaar geleden werd zijn Super de Boer winkel overgebracht naar de Coop. “Nu verhuizen we naar PLUS en hebben we een prachtige, moderne winkel. Deze heeft de afgelopen weken een uitgebreide verbouwing ondergaan. De nieuwe winkel heeft straks een ruim assortiment aan heerlijke verse producten. Daarom maken wij met veel enthousiasme de verhuizing.

Gerrit Verstraete is al bekend met PLUS. “Ik heb meer winkels en heb eerder een bestaande PLUS supermarkt overgenomen. Ik kende het PLUS systeem dus al en de begeleiding vanuit PLUS was prima. Dit maakt de overstap naar de nieuwe formule spannend voor ons hele team!

smakelijk eten
PLUS staat voor eten, gemeenschap en elkaar. Bij PLUS Verstraete Uithuizermeeden vinden klanten snel een ruim assortiment verse, biologische en Fairtrade huismerkproducten, veel seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem. Dankzij scherpe folderaanbiedingen en ruim duizend PLUS-artikelen tegen alledaagse en altijd lage prijzen (herkenbaar aan het paarse Laagblijvers-logo) letten klanten van PLUS Verstraete Uithuizermeeden bij het winkelen altijd op de prijs. Daarnaast blijven producten van lokale ondernemers een belangrijk onderdeel van het assortiment, zoals worsten van slagerij Bavlo en brood van bakkerij Bedum.

Comfortabel
PLUS Verstraete Uithuizermeeden is geopend van maandag tot en met zaterdag 1 mei van 8.00 tot 20.00 uur. De bloemenafdeling en slijterij blijven bestaan, PLUS Verstraete Uithuizermeeden is het postagentschap van PostNL. Het aantal zelfscankassa’s neemt toe, wat voor nog meer gemak zorgt. Gerrit Verstrat: “Wij en ons vaste team hebben lang geanticipeerd op de wijziging van de formule. Ze kijken er enorm naar uit om iedereen weer een volledige service te kunnen bieden.

grote opening
Iedereen is welkom in de nieuwe winkel op woensdag 1 mei tijdens de feestperiode. De eerste 200 klanten ontvangen een verrassend welkomstgeschenk: een heerlijke taart. Daarnaast worden er tien boodschappenpakketten ter waarde van € 50,- verloot.

Coop fuseert met PLUS
In september 2021 maakten PLUS en Coop bekend als coöperatie verder te gaan onder de naam PLUS. Hierdoor ontstond de derde grootste servicesupermarkt van Nederland. Ruim 40.000 medewerkers serveren wekelijks heerlijke maaltijden aan ruim 4,5 miljoen klanten. De komende tijd kleuren Co-op-winkels in het hele land van oranje naar groen, waaronder PLUS Verstraete Uithuizermeeden.Source link