Delfzijer – De voorinschrijving opent op 15 april voor twee aankomende wandelingen georganiseerd door WSV Spirit.

Het eerste evenement op de agenda is de 31e Pinksterdag Zeedijkwandeling op de ochtend van Pinksterzondag 19 mei. Deze traditionele tocht, in samenwerking met KZ& RV Neptunus en Eemshotel, strekt zich uit over 12 kilometer van de Eemshaven naar het Eemshotel in Delfzijl, waar u geniet van een Pinksterontbijt.U kunt zich voor deze wandeling aanmelden via e-mail wsvspirit@gmail.com, vermeld daarbij uw naam, woonplaats, aantal deelnemers, mobiele telefoonnummer en of u voor ontbijt kiest. Na inschrijving ontvangen deelnemers een bevestiging met daarin betalingsinstructies. Let op: het maximale aantal deelnemers is 100, dus wees er snel bij. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Spirit PZW (wsvspirit.nl).

In de tussentijd zal Spirit op 25 mei gastheer zijn van de 77e Spirit Tour in de Dringen Arena. Voorinschrijving is voor deze tocht niet mogelijk; de inschrijving voor de afstand van 30 km kan pas beginnen om 7.30 uur op de dag van het evenement, en de inschrijving voor de afstand van 5 km, 10 km of 15 km kan pas beginnen om 8.30 uur op de dag van het evenement. .

Van 3 tot en met 6 juni wordt in Delfzijer de 74e editie van de vierdaagse nachtwandeling gehouden. De inschrijving voor het evenement is online begonnen. Hoewel de organisatie en veel wandelaars zich bij voorkeur online inschrijven, is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de avondwandeling op woensdagmiddag 29 mei (15.00 – 17.00 uur) in de cafetaria van de Ringen Arena of op de drukke eerste dag. Voor meer informatie over de avondvierdaagse keert Spirit terug naar haar website www.wsvspirit.nl.Source link